Αθήνα: Κατέλαβαν και δημοτικό κολυμβητήριο!

Σε κατάληψη του δημοτικού κολυμβητηρίου στο Γουδή έχουν προχωρήσει εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων με αποτέλεσμα να εμποδίζουν ακόμη και ΑμεΑ που ακολουθούν καθημερινό πρόγραμμα σε αυτό.

Τα παραπάνω καταγγέλλουν στην aftodioikisi.gr και στη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο»,  δημότες που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο είτε για τους ίδιους είτε για οικείους τους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. «Τι να κάνουμε; Να πάμε στα ακριβά ιδιωτικά;», αναρωτιούνται οι e-αναγνώστες της aftodioikisi.gr και εκτός από τους εργαζόμενους επιρρίπτουν ευθύνες και στο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη που επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή τη κατάσταση: «Να κάνουν κατάληψη στα γραφεία Προσωπικού το καταλαβαίνουμε αλλά στο κολυμβητήριο;», θέτουν το ερώτημα οι e-αναγνώστες της aftodioikisi.gr.

Παράλληλα προαναγγέλλουν ότι σε περίπτωση που δεν λήξει άμεσα η κατάληψη θα προσφύγουν στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!