Αθήνα: Κατάσχεση προϊόντων «μαϊμού»

Στην κατάσχεση προϊόντων απομίμησης επώνυμων ειδών προχώρησαν σήμερα οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΥΠΕΕ, από διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, που είχε μετατραπεί σε αποθήκη παράνομης διακίνησης προϊόντων «μαϊμού».

Η αποθήκη εντοπίστηκε σε πολυώροφο κτίριο της οδού Σατωβριάνδου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης καθαρισμού και απολύμανσης, που πραγματοποίησαν το πρωί τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την Υγειονομική Διεύθυνση της Νομαρχίας Αθηνών, την ΥΠΕΕ, και παρουσία εισαγγελέα.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι φυλάσσονταν σε διαμέρισμα χαρτοκιβώτια, που περιείχαν αθλητικά υποδήματα απομίμησης επώνυμης εταιρείας, τα οποία θα προωθούνταν παράνομα στην αγορά.

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, τα προϊόντα κατασχέθηκαν και με ειδικό όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στις αποθήκες του δήμου. Θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Επικεφαλής της επιχείρησης του Δήμου Αθηναίων ήταν ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την πάταξη του παραεμπορίου. «Με πρωτοβουλία του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, οι επιχειρήσεις καθαρισμού και απολύμανσης κτιρίων που αποτελούν εστίες μόλυνσης για το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας συνεχίζονται πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Στο πλαίσιο αυτών των παρεμβάσεων που στόχο έχουν την προστασία της Δημόσιας Υγείας, η Δημοτική Αστυνομία καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα του παραεμπορίου, που πλήττει τους καταστηματάρχες της πόλης μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!