Ασκούνης: Παραμένει αδρανής ο δήμαρχος Καλλιθέας για τα θέματα εγκληματικότητας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
6
Φεβρουάριος
Back

Ασκούνης: Παραμένει αδρανής ο δήμαρχος Καλλιθέας για τα θέματα εγκληματικότητας

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η στάση της Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας σε δύο ακραία γεγονότα εγκληματικότητας που έλαβαν χώρα στο Δήμο, καταγγέλλει ο πρόεδρος της δημοτικής παράταξης “Προοπτική Ζωής”, Κώστας Ασκούνης.

“Πρώτο γεγονός:

  • Γυναίκα πολίτης καταγγέλλει 3 φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο την παράνομη λειτουργία «ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ» που βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού της,
  • Τον Αύγουστο του 2021 γίνεται εναντίον της απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον ξυλοδαρμό της,
  • Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Αστυνομία συλλαμβάνει και φυλακίζει τους «μπράβους», τα μέσα ενημέρωσης το έχουν ως πρώτο θέμα και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ τα γεγονότα, ενώ το «ΚΕΝΤΡΟ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Δεύτερο γεγονός:

  • Κάτοικοι των Τζιτζιφιών διαμαρτύρονται και εκθέτουν τα προβλήματα που δημιουργούνται από κατάστημα «ΚΑΦΕ» καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα στο Δήμαρχο,
  • Όλως τυχαίως μετά την καταγγελία, αυτοκίνητα των κατοίκων καταστρέφονται, ενώ οι ίδιοι δέχονται απειλές,
  • Μάλιστα δε, εισβάλουν σε κατάστημα κατοίκου, τον ξυλοκοπούν, προκαλούν φθορές, ο Δήμαρχος γίνεται αποδέκτης του σχετικού βίντεο και ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ, ενώ το «ΚΑΦΕ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Θέσαμε ξανά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το Δήμαρχο να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!

Αντί λοιπόν, ο Δήμαρχος να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των πολιτών και την αποκατάσταση της νομιμότητας, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ και ΑΜΕΤΟΧΟΣ, εγκαταλείποντας τους πολίτες στη μοίρα τους.”

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!