ΑΣΕΠ -3Κ/2018: Διορίσθηκε μετά από δύο αιτήσεις θεραπείας

Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος και να υποβάλλει δύο αιτήσεις θεραπείας, προκειμένου να διοριστεί με την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων. Ο λόγος για την γενική γραμματέα της «Εργατικής Αντεπίθεσης» Σόνια Συμεωνίδου, η οποία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του Σωματείου, «ενώ είχε, αρχικά, προσληφθεί με τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ (Απρίλιος 2018) βρέθηκε εκτός των οριστικών πινάκων διοριστέων  (Ιούνιος 2019) και εν συνεχεία κερδίζει αίτηση θεραπείας που είχε υποβάλει , στην ανεξάρτητη αρχή (Ιουλιος 2019) η οποία …ανατρέπεται !!! αυτεπάγγελτα απο το ΑΣΕΠ (Νοέμβριος 2019) και έτσι βρέθηκε εκτός των αναμορφωμενων πινακων. Η συνέχεια ήταν να υποβάλει νέα αίτηση θεραπείας η οποία, οπως σήμερα ενημερωθηκε, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ και ως εκ τούτου ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ…!!!», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΑΝΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνάδελφοι,

Όπως ενημερωθήκαμε , πριν λίγο , απο το Δικηγόρο/Εργατολογο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΣΧΟΒΟ που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση,

το ΑΣΕΠ έκανε δεκτή, για…

δεύτερη φορά !!! την αίτηση θεραπείας της

ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   της

ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΣΟΦΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ η οποία διορίζεται στην προκήρυξη 3Κ/2018.

Η Συναδέλφισσα ενώ είχε, αρχικά, προσληφθεί με τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ (Απρίλιος 2018) βρέθηκε εκτός των οριστικών πινάκων διοριστέων  (Ιούνιος 2019) και εν συνεχεία κερδίζει αίτηση θεραπείας που είχε υποβάλει , στην ανεξάρτητη αρχή (Ιουλιος 2019) η οποία …ανατρέπεται !!! αυτεπάγγελτα απο το ΑΣΕΠ (Νοέμβριος 2019) και έτσι βρέθηκε εκτός των αναμορφωμενων πινακων.

Η συνέχεια ήταν να υποβάλει νέα αίτηση θεραπείας η οποία, οπως σήμερα ενημερωθηκε, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ και ως εκ τούτου ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ…!!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 3Κ/2028, ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!