ΑΣΔΑ: Αβέλτηρον το κράτος έναντι του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Την άμεση επαναφορά της ηλεκτροδότησης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», πριν δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα και ανεπανόρθωτες ζημιές, αλλά και το πέρασμα και τη διαχείρισή του από την Αυτοδιοίκηση ζητεί, με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας.

Ο Α. Μποζίκας επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση και τους αρμοδίους κάνοντας λόγο για «αδιαφορία και ανεπάρκεια που επιδεικνύουν κάποιοι κυβερνητικοί αρμόδιοι για το μεγαλύτερο Πάρκο στην Αθήνα, τον σημαντικότερο χώρο πρασίνου που έχουμε στις υποβαθμισμένες περιβαλλοντικά δυτικές συνοικίες» και για «αβελτηρία του κεντρικού κράτους».

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΖΙΚΑ
Η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την αδιαφορία και ανεπάρκεια που επιδεικνύουν κάποιοι κυβερνητικοί αρμόδιοι για το μεγαλύτερο Πάρκο στην Αθήνα, τον σημαντικότερο χώρο πρασίνου που έχουμε στις υποβαθμισμένες περιβαλλοντικά δυτικές συνοικίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πάρκο εκτίθεται σε κίνδυνο λόγω της αβελτηρίας του κεντρικού κράτους. Μόλις τον προηγούμενο Αύγουστο είχε κοπεί η παροχή νερού, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο το πράσινο που με τόσους κόπους έχουμε συντηρήσει επί πολλά χρόνια. Ο ΑΣΔΑ και οι όμοροι Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου πήραμε τότε το Πάρκο στα χέρια μας και μέχρι σήμερα συνεργεία μας εκτελούν όλες τις απαραίτητες εργασίες μέσα στο χώρο.

Ιστορικά άλλωστε η Αυτοδιοίκηση της περιοχής με πρωταγωνιστή τον ΑΣΔΑ έχει υλοποιήσει τα κυριότερα έργα στο Πάρκο και έχει επωμισθεί το βάρος της φροντίδας του, τις περισσότερες περιπτώσεις με δικά της μέσα και πόρους.

Ζητάμε την άμεση επαναφορά της ηλεκτροδότησης του Πάρκου, πριν δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα και ανεπανόρθωτες ζημιές. Ζητάμε όμως και την οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, η οποία είναι:

Την διαχείριση του Πάρκου να αναλάβει η Αυτοδιοίκηση της περιοχής, με κεντρικό ρόλο του ΑΣΔΑ που εκφράζει και τον υπερτοπικό χαρακτήρα του Πάρκου. Παράλληλα να αποδοθούν για το σκοπό αυτό όλοι οι πόροι που προβλέπονται ήδη για τη συντήρηση του.

Στην κατεύθυνση αυτή και μαζί με τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου θα εντείνουμε άμεσα τις προσπάθειες μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΑΣΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!