Άρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας» (διαδρομές) - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
27
Μάι
Back

Άρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας» (διαδρομές)

Άρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας», που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και φέτος θα έχει αντίτιμο 1 ευρώ, για έναν ιδιαίτερο σκοπό:

«Με 1€ συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία. Με την συμμετοχή 30.000 ατόμων, καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 30.000€, κάνοντας πράξη την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», για την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

30.000 συμμετοχές θα χαρίσουν το χαμόγελο και την ελπίδα στους μικρούς μας φίλους!»

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 09.00 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα υπάρχουν τέσσερις διαδρομές για όλες τις… αντοχές.

Αναλυτικά:

10 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:00

Eκκίνηση Καλλιμάρμαρο – Λ. Βασ. Κων/νου – Λ. Βασ. Σοφίας – στο ύψος της πλ. Μαβίλλη διερχόμαστε στο ρεύμα καθόδου της Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστ.) στη Ζαχάρωφ – (αριστερά) στη Λ. Αλεξάνδρας (ρεύμα ανόδου) – (δεξιά) στην Πατησίων – Κοδριγκτώνος (αριστ.) – Αχαρνών (αριστερά) – Καματερού-Χαλκοκονδύλη-3ης Σεπτεμβρίου(δεξιά) – ύψος Ομονοίας (αριστερά) – Πανεπιστημίου – Λ. Αμαλίας – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά στο αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Βασ. Κων/νου – τερματισμός

5 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:15

Αφετηρία επι της Λ. Βασ. Κωνστ/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – κόμβος Hilton -(αριστερά) στη Λ. Βασ.Σοφίας στο δεξί ρεύμα κίνησης-Ακαδημίας – Ιπποκράτους (αριστερά) – Πανεπιστημίου (αριστερά) – Λ. Βασ. Αμαλίας – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά, αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Λ.Βασ.Κωνστ/νου – τερματισμός.

3 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:30

Αφετηρία επί της Ηρώδου του Αττικού – (δεξιά)στην Ησιόδου-Ριγίλλης – (αριστερά)στο αντίθετο ρεύμα στην Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστερά) – στη Λ. Αμαλίας (αριστερά) – στη Λ. Βασ. Όλγας – (αριστερά) στη Λ. Βασ. Κωνστ/νου – τερματισμός επι της Λ. Βασ. Κωνστ/νου.

1χλμ/ΑΜΕΑ – ώρα εκκίνησης 9:15

Πινακοθήκη(κόμβος Hilton)-αντίθετη κίνηση δρομέων προς το Καλλιμάρμαρο-Καλλιμάρμαρο(τερματισμός)

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων θα δέχεται ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα του (www.opanda.gr) έως τις 16 Οκτωβρίου

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!