Αρμοδιότητες και προϋπολογισμός στο σημερινό ΔΣ της ΚΕΔΕ

Ο προϋπολογισμός της ΚΕΔΕ για το 2022 καθώς και τα θέματα των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στις 10:00.

Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στο ΔΣ θα παραβρεθούν οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμων Ελλάδας και το νεοεκλεγέν Προεδρείο της ΕΕΤΑΑ.

Ειδικότερα στην συνεδρίαση:

Θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022 καθώς και τα θέματα των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις που θα προτείνει η ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού.

Επίσης αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση από το ΔΣ οι προτάσεις της Επιτροπής Νήσων και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΕΔΕ για νομοθετικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την λειτουργία των μικρών νησιωτικών Δήμων.

Επίσης θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κατατεθούν στο διάλογο για το νομοσχέδιο για τη Διαχείριση των Αποβλήτων, καθώς και οι προτάσεις της Επιτροπής Χωροταξίας και Υποδομών της ΚΕΔΕ για το σχέδιο νόμου για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα μεταδίδεται μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]