Άργος: Επίσκεψη δημάρχου στην Τουριστική Σχολή της πόλης

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τίμησε με την παρουσία του την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, που από εφέτος φιλοξενεί ο Δήμος Άργους – Μυκηνών. Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους 140 πρώτους σπουδαστές και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ζωή. Οι μαθητές τον υποδέχθηκαν θερμά και του υποσχέθηκαν πως θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του Δημάρχου, αναφορικά με τη χρήση και διατήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Αυτό που περίμενε ο τόπος μας τόσα χρόνια, μια σχολή, είναι πλέον γεγονός! Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός! Eίμαι πεπεισμένος πως η σχολή αυτή θα αλλάξει τη ζωή της πόλης, όχι μόνο των σπουδαστών αλλά και των δημοτών. Δεν σταματάμε εδώ. Για την επόμενη χρονιά, έχουμε βάλει στόχο να ξεπεράσουμε τους 200 σπουδαστές, μαζί με τις υπόλοιπες μονάδες οι οποίες θα ανοίξουν, όπως το ίδρυμα Στάμου και τα μαγειρεία της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Με αυτές τις υποδομές διεκδικούμε επάξια ανωτέρα σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, τη δεύτερη στην Ελλάδα μετά από αυτή της Ρόδου. Προσπαθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση να την φέρουμε και αυτή στο Άργος.

Βλέπετε μπροστά σας, πως η σχολή είναι γεγονός με πλήθος μαθητών. Δεν αφορά 10 ή 15 σπουδαστές που επαγγέλονταν οι Κασσάνδρες για να αντιπολιτευτούν το Δήμαρχο. Είναι μια σχολή σε ανοδική τροχιά, αντίθετα με τις σχολές που σε πολλές πόλεις συρρικνώνονται. Είναι μια σχολή που θα προσφέρει εφόδια στους μαθητές της, ώστε να βρίσκουν δουλειά, σε έναν κλάδο που αποτελεί ακόμη τη «βαριά βιομηχανία της χώρας μας».

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ ευτυχής. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Τις φωνές της αντιπολίτευσης, που λένε πως «δεν γίνεται τίποτα» δεν τις ακούμε. Στον ενάμισι χρόνο που ουσιαστικά έχουμε αναλάβει, δείχνουμε το δρόμο, την Αλλαγή Πορείας που υποσχεθήκαμε στον κόσμο».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!