Άργος: Επέκταση της πόλης προς το νότιο τμήμα - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

Άργος: Επέκταση της πόλης προς το νότιο τμήμα

Οριστικό τέλος έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Άργους-Μυκηνών, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, στα εδώ και 30 χρόνια «βάσανα» για το σχέδιο πόλης του νοτίου τμήματος του Άργους, καθώς ενέκρινε «το τελευταίο “ανάχωμα” που ήταν η οριοθέτηση των τριών χειμάρρων που βρίσκονται στο νότιο τμήμα και με αυτή την απόφαση ολοκληρώθηκαν από πλευράς δήμου όλες οι ενέργειες που χρειάζονταν για να συμπληρωθεί ο φάκελος που βρίσκεται με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία από το καλοκαίρι στο ΥΠΕΚΑ».

«Ήταν το 1983 όταν από λάθος δρόμο και με το λαό απέναντι προσπάθησαν οι τότε δημοτικές αρχές να κάνουν την επέκταση του σχεδίου στο νότιο τμήμα της πόλης του Άργους. Οι λάθος επιλογές των δημοτικών αρχών μας οδήγησαν να χάσουμε πάνω από 10.000 κόσμο, που μη μπορώντας να βρουν γη για να κτίσουν σπίτι στο Άργος, έφευγαν για άλλους δήμους που υπήρχαν οι υποδομές. Εγκληματικές παραλείψεις, λάθη, βαριές αμέλειες, καθυστερήσεις και άλλα πολλά από τους μέχρι πρότινος διοικούντες το δήμο, μας έκαναν να χάσουμε αυτά τα 30 σημαντικά για την οικονομία του δήμου μας χρόνια», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!