Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Δ. Σαρωνικού - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Δ. Σαρωνικού

Σήμερα Τετάρτη 3/11 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού.

Η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα www.saronikoscity.gr, το κανάλι του Δήμου στο youtube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για την αποφυγή διασποράς του covid 19, τα οποία καθορίζουν ότι η φυσική παρουσία αφορά αποκλειστικά πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα παρέμβασης σε κάθε ενδιαφερόμενο μπορείτε να αποστείλετε ερωτήματα και γραπτές παρατηρήσεις και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στο email [email protected] καθώς και στα τηλ. 2299320355.

Το link για τη συνεδρίαση του απολογισμού είναι:

https://www.youtube.com/watch?v=YU8tAt_tuGw

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!