Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2017 της Δημοτικής Αρχής Μοσχάτου-Ταύρου

Στην πρόσφατη ειδική Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, o Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, παρουσίασε τα πεπραγμένα της Δημοτική Αρχής για το έτος 2017.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου μίλησε για το έργο που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή το 2017, παρουσιάζοντας αναλυτικά στοιχεία για τις Διευθύνσεις της Διοίκησης, των Οικονομικών Υπηρεσιών, των Τεχνικών υπηρεσιών και της Δόμησης, του Περιβάλλοντος και της καθαριότητας, των κοινωνικών υπηρεσιών,  της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, των ΚΕΠ και των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος μίλησε για τις μεγάλες παρεμβάσεις υπερτοπικού χαρακτήρα που έχουν γίνει και συνεχίζονται στην πόλη μας, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με εμπειρία και γνώση, με σχέδιο, όραμα, με συνέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, εργαζόμαστε μεθοδικά για ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο στην υπηρεσία των συμπολιτών μας».

Τα κύρια σημεία της εισήγησης του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου αποτυπώνονται στην παρακάτω παρουσίαση.

Παρουσίαση

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, 2017, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!