Απολογισμός Πεπραγμένων δημοτικής αρχής Φιλοθέης-Ψυχικού

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006, προσκαλούνται οι κάτοικοι του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στην ετήσια απολογιστική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.
Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της 14ης δημόσιας συνεδρίασης είναι ο «Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2017» (Αρχείο Πρόσκλησης ), με ομιλίες από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο του Ο.Κ.Α.Π.Α. & την Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.
  1. Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων.
  2. Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.
Πότε: ώρα 18:00΄μμ
Που: αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ψυχικού, οδός Ροΐδη και Θεοτόκη, Ψυχικό.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!