Απολογισμό ενός έτους δράσης έκανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας

Η πλατεία Δαβάκη γέμισε χθες από πολίτες του Δήμου Καλλιθέας που συνέρευσαν στο σημείο της εκδήλωσης για να ακούσουν από τον Δήμαρχο της πόλης τους, Δημήτρη Κάρναβο, τον απολογισμό του ενός έτους Δημαρχίας του αλλά κυρίως να απευθύνουν ερωτήματα, παρατηρήσεις ακόμη και προτάσεις για θέματα που απασχολούν την πόλη τους και να δεχθούν άμεσα απαντήσεις.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος κάνοντας τον απολογισμό του ενός έτους δράσης του, αναφέρθηκε σε όσα καταρχήν κατάφερε να πετύχει και να καθιερώσει με δομές όπως τον αστυνομικό της γειτονιάς, το δίκτυο κοινωνικής προσφοράς με την παροχή δωρεάν ιατρικών, νομικών λογιστικών υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση των πολιτών για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τη δημιουργία του κέντρου Πρόληψης Υγείας, τη φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία, την καθιέρωση κάθε Τετάρτη της ώρας του δημότη.

Η νέα δημοτική αρχή έδωσε ιδιαίτερη προτεραιότητα στο ζήτημα της καθαριότητας της πόλης, στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στα δωρεάν προγράμματα άθλησης για όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Επιπλέον έχει δρομολογηθεί ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων προϋπολογισμού 5,500,000 ευρώ για την πόλη, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον τομέα του πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος κλείνοντας την ομιλία του επεσήμανε: «Μιλήσαμε προεκλογικά για την ανάγκη ο Δήμος να είναι διεκδικητικός, να προωθεί τις νέες ιδέες, να είναι πρωτοπόρος.
Ότι κάνουμε έχει μια κατεύθυνση.

Να ξανακάνουμε την πόλη μας τόπο επίσκεψης για ολόκληρη την Αττική, ώστε να δυναμώσουμε την τοπική μας οικονομία, τις θέσεις απασχόλησης αλλά και την ποιότητα ζωής μας.

Αυτήν είναι η νέα Καλλιθέα που σιγά-σιγά θα αρχίσει να αναπτύσσεται και θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.
Έγιναν πολλά αυτό τον πρώτο χρόνο.

Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]