ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Δ. Αθηναίων: Αορίστου χρόνου 147 συμβασιούχοι -παρατασιούχοι (απόφαση)

Την ΑΠΟΦΑΣΗ  του Πρωτοδικείου Αθηνών για μετατροπή των συμβάσεων 147 παρατασιούχων -συμβασιούχων του τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων σε αορίστου χρόνου δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα, με την υπ’ αριθμόν 2395/2019 απόφασή του το Δικαστήριο έκρινε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι (δικηγόρος ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος) ήταν αορίστου χρόνου από την πρώτη ημέρα που εργάσθηκαν καθώς κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Επιπλέον, η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι οι 147 θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στον δήμο Αθηναίων μέχρι η απόφαση να καταστεί τελεσίδικη (εφετειακή).

Υπενθυμίζεται ότι, με βάση το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο, η δημοτική Αρχή της Αθήνας έχει τη δυνατότητα να μην προσφύγει σε δεύτερο βαθμό κατά της απόφασης και οι συμβάσεις των 147 εργαζόμενων να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου με την Πρωτόδικη απόφαση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, 147 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]