Αποκεντρωμένη Κρήτης: Ζητεί να αποσύρουν τις παραιτήσεις τους οι δήμαρχοι του «Λασιθιστάν»

Να αποσύρουν τις παραιτήσεις τους οι δύο δήμαρχοι, Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης και Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης, αφού εάν παρέλθει ένας μήνας από την υποβολή τους γίνονται αυτοδικαίως αποδεκτές, ζητεί με ανοιχτή επιστολή του ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης.

Στην επιστολή του ο κ. Δεικτάκης αναφέρει ότι έλαβε τις επιστολές παραίτησής τους και εκτίμησε την ευαισθησία τους και τη σθεναρή αντίδρασή τους για την συρρίκνωση των υπηρεσιών που υπηρετούν τους πολίτες και αποδυναμώνουν την άσκηση των καθηκόντων τους, προσθέτοντας: «Οι παραιτήσεις σας, αν παρέλθει ένας μήνας από την υποβολή τους, γίνονται αυτοδικαίως αποδεκτές. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποστερήσετε από τη μέχρι τώρα πανάξια εκπροσώπηση υπέρ των δημοτών σας, τη θέση των δημάρχων, που πιθανόν στη συνέχεια να αποδειχθεί περισσότερο αναγκαία».

Καταλήγοντας ο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης υπογραμμίζει: «Με την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι η επιθυμία μου συμπίπτει με αυτήν των δημοτών σας, σας καλώ να αποσύρεται τις παραιτήσεις σας και να συνεχίσουμε μαζί, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων των περιοχών σας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:
Λασιθιστάν: Και επίσημα παραιτήθηκαν οι δήμαρχοι Αγ. Νικολάου & Ιεράπετρας

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ, ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ, ΛΑΣΙΘΙΣΤΑΝ


Αφήστε μια απάντηση