Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των σχολείων στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου μετά την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στις εγκαταστάσεις ύδρευσης και στα συστήματα θέρμανσης των σχολείων.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών τα τεχνικά συνεργεία και οι υπηρεσίες του δήμου παρέμειναν σε 24ώρη επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, πετυχαίνοντας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου την εύρυθμη λειτουργία των 105 από τα 107 σχολεία του Δήμου.

“Από αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων τεχνικών εργασιών στο 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών μας μονάδων” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και κατέληξε: “Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους που κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες υπερέβαλαν εαυτούς και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, αντιμετωπίζοντας με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματα που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Προϊσταμένους/ες των Νηπιαγωγείων και Διευθυντές/ντριες  όλων των σχολείων του δήμου μας καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία ”.

Σε ότι αφορά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί, εκτός από τον 5ο και 6ο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου λόγω προβλημάτων στα συστήματα θέρμανσης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!