Αποδοκιμασίες για τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας και την «κυβέρνηση που αντιστέκεται»

«H κυβέρνηση που αντιστέκεται»… Αυτή η φράση έφερε γιουχαΐσματα και φωνές από πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση μνήμης για τους 22 εκτελεσθέντες ήρωες στο Μπλόκο της Καλογρέζας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα Νέας Ιωνίας:

«Την πιο ιστορική μέρα, την ημέρα των 22 εκτελεσθέντων στο μπλόκο της Καλογρέζας την περίοδο της κατοχής, διάλεξε ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης για να επαναπροσδιορίσει τη στάση του απέναντι στα μνημόνια και τη νέα κατοχή.

Διάλεξε αυτή την ημέρα μνήμης για να μας πει ότι «σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να αντισταθεί στα σχέδια των εταίρων μας… για να σώσει τη χώρα και τους ανθρώπους της και θα πρέπει κι εμείς να συμπαραταχτούμε μαζί της να νικήσει αυτό τον άνισο αγώνα, να νιώσουμε αξιοπρεπείς, να νιώσουμε περήφανοι».

Εύγε Δήμαρχε της «αριστεράς» και της «αντίστασης». Αλήθεια, γι’ αυτό εκτελέστηκαν τα 22 παλικάρια; Μήπως έπρεπε τότε να «αντισταθούν» κι αυτοί συνεργαζόμενοι με τον κατακτητή αντί να εκτελεστούν;

Η αντίδραση των πολιτών στη φιέστα που προσπάθησε να διοργανώσει ο Δήμαρχος ήταν άμεση και καταγγελτική: από παντού άρχισαν να ακούγονται γιουχαΐσματα και φωνές για προδότες από τους ανυπόταχτους Καλογρεζιώτες που δεν μπορούν να συμπαραταχτούν με μια μνημονιακή κυβέρνηση που ρίχνει πάνω της το ένα μέτρο μετά το άλλο στο όνομα της… αντίστασης (ενάντια σε ποιον και για ποιον άραγε);

Φυσικό το βρίσκουμε αυτή η αντίδραση να μην τους αρέσει, δε θα μπορούσε όμως να ήταν άλλη για την ιστορική Καλογρέζα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!