Από το Σύνταγμα (δεν) ξεκινά ο «Καποδίστριας 2»

Προς την πλευρά του Συντάγματος όπου βρίσκεται το Υπουργείο Οικονομίας έδειξε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αναφορικά με την υλοποίηση του «Καποδίστρια 2», μιλώντας την Τρίτη στη συνεδρίαση του δ.Σ. της ΚΕδΚΕ.

Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε τον Υπουργό Εσωτερικών, καθώς, όπως είπε, αυτό που ο ίδιος αντιλήφθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο είναι πως η διοικητική Μεταρρύθμιση βασίζεται «στη διάθεση του υπουργείου Οικονομικών και κυρίως, στην ευχέρειά του να διαθέσει 4,2 δισ ευρώ , ποσό που απαιτείται για την υλοποίηση του προγράμματος». Παράλληλα ο δήμαρχος Αθηναίων προανήγγειλε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του δ.Σ, της ΚΕδΚΕ, θα παραστεί και ο ίδιος ο Υπουργός.

Κατά τη διάρκεια του σημερινής συνεδρίασης του δ.Σ. της Ένωσης συζητήθηκε επίσης το θέμα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης μέσω πακέτου μέτρων, μεταξύ των οποίων και επιχειρησιακό πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ ΚΕδΚΕ και ΟΑΕδ, με στόχο την τόνωση της τοπικής απασχόλησης, μέσω παροχής κινήτρων για τη δημιουργία 25.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!