Από 2 Ιουνίου οι εγγραφές στους Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς

Από την Δευτέρα 2 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς   και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2015.

Η επιλογή των βρεφών και των προνηπίων γίνεται αξιοκρατικά, δίνοντας προτεραιότητα στις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες και στους εργαζόμενους γονείς, τονίζουν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιάννης Παντελεάκης και Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, το κόστος, τις προϋποθέσεις κ.λπ., μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς. www.kifissia.gr

Σας ενημερώνουμε ότι οι  αιτήσεις εγγραφής/επανεγγραφής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται για τους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στο Γραφείο των Παιδικών Σταθμών (Εμμ.Μπενάκη 3, 1ος όροφος) ενώ για τους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Ν.Ερυθραίας στο Δημοτικό Κατάστημα Ν.Ερυθραίας (Ν.Πλαστήρα&Ελ.Βενιζέλου, 1ος όροφος) από τις 9.00 έως τις 14.00.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!