Δήμοι

Απίστευτο: Υποψήφιος μπήκε σε συνδυασμό που δεν ήθελε -Καταγγέλλει πλαστογραφία & ζητά να μην τον ψηφίσουν

Υποψήφιος μπήκε σε συνδυασμό που… δεν ήθελε!

Ίσως είναι από τις πιο περίεργες «υποψηφιότητες» σε δημοτικές εκλογές, αν και στις εκλογικές διαδικασίες είναι πολλά τα παράλογα.

Αυτό όμως που καταγγέλλει στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Κιλκίς ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον, στην αυτοδιοικητική ιστορία του ν. Κιλκίς.

Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς καταγγέλλει πως έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς του για να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, και τελικά ανακάλυψε μετά την επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο Κιλκίς, πως είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!!!

Μάλιστα, η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια υπεύθυνη δήλωση που φέρει πλαστογραφημένη -όπως καταγγέλλει- την υπογραφή του, με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς, στην οροσειρά των Κρουσίων και την οποία δεν έχει επισκεφθεί ο κάτοικος του Μαυρονερίου!

Και τώρα ο κ. Κοροβανίδης ζητά από φίλους και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά αυτόν του δημάρχου Κυριακίδη!

Η καταγγελία

Στην γραπτή του καταγγελία ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης αναφέρει:

«Υστερα από την έκδοση των ψηφοδελτίων και από συζητήσεις φίλων, κατάλαβα πως είμαι υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Μαυρονερίου με το συνδυασμό του κ. Βαφειάδη, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα.

Παραπλανήθηκα δίνοντας την ταυτότητά μου στον τοπικό σημερινό πρόεδρο της κοινότητάς μας, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κυριακίδη που επιθυμούσα.

Αφού διαπίστωσα πως είμαι υποψήφιος σε συνδυασμό που δεν επιθυμούσα, πήγα στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και ζήτησα να δω με ποιον τρόπο επικυρώθηκε η υποψηφιότητά μου. Διαπίστωσα ότι καταθέσανε υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους μου εν αγνοία μου, την οποία ποτέ δεν υπέγραψα και επικύρωσα.

Η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την οποία ποτέ δεν έθεσα, φέρεται να έχει γίνει από τον πρόεδρο της κοινότητας, Λάζαρο Τσαχουρίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω.

Για όλες τις παραπάνω έκνομες ενέργειες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων μου και την εξακρίβωση της αλήθειας.

Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου, παρόλο που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Βαφειάδη, να μην με ψηφίσουν. Στηρίζω το συνδυασμό του νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη»

Δημήτρης Κασιμάτης

Recent Posts

Εκπαιδευτικοί: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας για μόνιμους διορισμούς

Απαιτώντας τώρα μόνιμους διορισμούς και πλήρη κάλυψη των οργανικών θέσεων, Θεατρολόγοι, Εικαστικοί και Γυμναστές πραγματοποιήσαν…

3 λεπτά ago

Λάρισα: Σπείρα έκλεψε πάνω από 250 χαλιά από εταιρεία καθαρισμού και φύλαξης

Εκατοντάδες πανάκριβα χαλιά πολιτών που τα είχαν παραδώσει για καθάρισμα και φύλαξη σε μια εταιρεία…

7 λεπτά ago

Ξάνθη: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Το ΙΧ του έπεσε σε χαράδρα

Όπως αναφέρει το thestival.gr περίπου στις 10:30 το πρωί, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός,…

14 λεπτά ago

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος – Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας συνετρίβη την Πέμπτη κατά τη διάρκεια…

19 λεπτά ago

Θεσσαλία: Νέες πληρωμές πρώτης αρωγής σε πλημμυροπαθείς

8.391.004 ευρώ πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, καθώς…

21 λεπτά ago

Η Πάρις Χίλτον άλλαξε πάνα στον γιο της και την έκραξαν για την αντίδρασή της

Η Πάρις Χίλτον είπε στους ακολούθους της στα social media ότι δεν είχε αλλάξει πάνα…

30 λεπτά ago