Απίστευτες εκφράσεις σε δημοτικό συμβούλιο: «Τι λέει αυτό το α@@@@@;» (βίντεο)

Εκτός ορίων βγήκε ο καυγάς στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας, με αφορμή την αντίδραση πρώην δημάρχου στην κριτική που δέχθηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δημοτικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με το «arcadiaspot.gr», ο καυγάς ξεκίνησε κατά τη διάρκειας της συζήτησης για το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστά το έργο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος, που είπε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το «ψητό».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Γιαννόπουλου, που ανέφερε: «τι λέει αυτό το αρ@@@@;» ξεσηκώνοντας όσους ήταν εκεί.

Στη συζήτηση παρενέβη ο νυν δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης που ανέφερε ότι επί δημαρχίας του κ. Γιαννόπουλου και ο ίδιος δέχθηκε βρισιές και κάλεσε τον προκάτοχό του να ανακαλέσει.

Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανακάλεσε και η συνεδρίαση διεκόπη.

Μετά από λίγα λεπτά ξανάρχισε η συνεδρίαση και ο κ.Γιαννόπουλος είπε : «και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό».

Η απρεπής έκφραση από το 0:26 του βίντεο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΒΡΙΣΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!