Απινιδωτές σε σχολεία του Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του Δήμου

Την πρωτοβουλία να εξοπλίσει τα σχολεία του με απινιδωτές αναλαμβάνει ο δήμος Ωραιοκάστρου, θέτοντας ως προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια μαθητών.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης , παρέδωσε τους πρώτους τρεις αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές σε διευθυντές και εκπροσώπους ισάριθμων σχολείων. Οι πρώτοι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου και στο 2ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, στην περιοχή της Γαλήνης. Και στα τρία σχολεία υπάρχουν εκπαιδευτικοί που είναι πιστοποιημένοι στη χρήση απινιδωτών.
«Ευχή όλων είναι οι απινιδωτές να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ. Δική μας υποχρέωση, όμως, είναι να αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα τα ζητήματα της ασφάλειας των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών τους», ανέφερε ο κ. Τσακίρης.
Σήμερα παραδώσαμε τους πρώτους τρεις απινιδωτές, ενώ έχουμε προγραμματίσει να ε ανέφερε από την πλευρά του
Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βαγγέλης Χατζηαντωνίου επισήμανε ότι ο δήμος έχει προγραμματίσει να εξοπλίσει σταδιακά με απινιδωτές όλα τα σχολεία της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΠΙΔΙΔΩΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!