Απειλές σε στέλεχος της παράταξης Καμίνη -Για το Αποτεφρωτήριο (φωτο)

  • Απο stergios
  • 6 Οκτωβρίου 2018 - 19:21
  • Comments Off

Σε δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τις απειλές και τη στοχοποίηση στελέχους της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Βασιλικής Μπάρκα για την θετική στάση της στη δημιουργία Αποτεφρωτηρίου: «Θρασύδειλοι επαγγελματίες της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού, στοχοποιούν πολίτες, ως γνήσιοι νοσταλγοί των πιο μαύρων εποχών της ιστορίας. Δεν έχουν το θάρρος να υπογράψουν με το πραγματικό τους όνομα αλλά όλοι τους γνωρίζουμε. Η ομόθυμη καταδίκη τέτοιων γεγονότων σηματοδοτεί μια Αθήνα και μία Ελλάδα που θέλει να ανήκει στον σύγχρονο κόσμο και όχι στην απομόνωση. Στεκόμαστε στο πλευρό της Βασιλικής Μπάρκα. Όχι μόνο εμείς, η παράταξή της, αλλά κάθε πολίτης που σέβεται την ελευθερία και τα δικαιώματα του διπλανού του».

Παρακάτω, το φέιγ-βολάν με το απειλητικό περιεχόμενο, που πετάχτηκε στην περιοχή του Ελαιώνα. Η κυρία Μπάρκα, το σπίτι της οποίας στοχοποιείται, έχοντας στο πλευρό της σύσσωμη τη δημοτική παράταξη, θα κάνει σήμερα κιόλας χρήση όλων των ένδικων μέσων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΛΑΙΩΝΑΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΡΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!