Απαράδεκτο να θεωρούνται «παρατάξεις» οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στις δημαιρεσίες - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
5
Αύγουστος
Back

Απαράδεκτο να θεωρούνται «παρατάξεις» οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στις δημαιρεσίες

Την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη πρόβλεψη του υπάρχοντος πλαισίου για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής των Δήμων, που θεωρεί τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους «παράταξη» και τους δίνει τη δυνατότητα να υποδείξουν υποψηφίους για τις επιτροπές, εκφράζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίων Αναργύρων – Καματερού, καταγγέλλοντας ότι δίνει τη δυνατότητα για λαθροχειρίες και τελικά αλλοίωση της βούλησης των δημοτών.

Σε σχετική τους δήλωση αναφέρουν:

«Στο υπάρχον πλαίσιο, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι “λογίζονται ως παράταξη” και τους δίνεται η δυνατότητα να υποδείξουν υποψηφίους για τις επιτροπές.

Η πρόβλεψη αυτή είναι από κάθε άποψη απαράδεκτη γιατί δίνει τη δυνατότητα για λαθροχειρίες και τελικά αλλοίωση της βούλησης των δημοτών.

Μπροστά στις Δημαιρεσίες στις 9.1.2022 θεωρούμε ότι η καθεμία και ο καθένας δημοτικός σύμβουλος απαιτείται να σεβαστούν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019 και να πράξουν με βάση αυτά.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Θοδωρής Σκολαρίκος

Γιώργος Βαρλάς

Βάσω Ζάχαρη

Μιχάλης Καραβίδας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!