Απάντηση Στεργίου – Καψάλη σε ψήφισμα ΠΕΔΑ για τη μετατροπή συμβάσεων

“Καμία Ανοχή σε Παράτυπη και Παράνομη Μετατροπή Σύμβασης από Ορισμένου σε Αορίστου Χρόνου” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Επικεφαλής Ε.Α.Α. – Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης σε απάντηση σε Ψήφισμα της ΠΕΔΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στεργίου – Καψάλης επισημαίνει τα εξής:

«Το ψήφισμα που εκδόθηκε από την ευκαιριακή πλειοψηφία της ΠΕΔΑ, δεν εκφράζει ούτε τους Αιρετούς της αυτοδιοίκησης, ούτε περισσότερο τους εργαζομένους στους ΟΤΑ, για τους οποίους  υποτίθεται ότι η πλειοψηφία της ΠΕΔΑ ενδιαφέρεται.

Για την ΕΑΑ, κανόνας απαράβατος, είναι ο έλεγχος και η τήρηση της νομιμότητας, της διαφάνειας και  της χρηστής διοίκησης.

Δεν μπορούμε να υποκύψουμε σε κομματικά κελεύσματα, τα οποία έτσι και αλλιώς έφεραν την Αυτοδιοίκηση και τους Εκπροσώπους της σε αυτό το σημείο  ηθικής και υλικής απαξίωσης.

Είναι σαφές ότι η ΕΑΑ δεν μπορεί να στηρίξει και να δώσει άλλοθι σε καμία παράνομη και παράτυπη ενέργεια, από όπου και αν προέρχεται, είτε από τους Αιρετούς με παράτυπες προσλήψεις, είτε από την Κεντρική εξουσία, με παράλογες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό η Πρόταση του Προέδρου της ΠΕΔΑ καταψηφίστηκε από  την ΕΑΑ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΕΔΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!