Απάντηση δημάρχου Αγράφων σε συκοφαντικά σχόλια

Σε συκοφαντικά σχόλια που έκανε εις βάρος του ο παλιός αυτοδιοικητικός Ευάγγελος Κατσιφός απαντά με σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Αγράφων.

Aναλυτικά:

«Με αφορμή τη συνάντηση στη Λαμία Φθιώτιδας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, η οποία και έλαβε χώρα στις 13 Οκτωβρίου 2018, με φορείς και θεσμούς, στην οποία συμμετείχα προκειμένου για τη συζήτηση της πρωτοβουλίας δημιουργίας κινηματογραφικής ταινίας για τη ζωή και τη δράση του Αγραφιώτη Σαρακατσάνου πολέμαρχου Αντώνη  Μακρυγιάννη – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, ο παλιός αυτοδιοικητικός σύντροφος και καθημερινός υβριστής μου κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κ. Ευάγγελος Κατσιφός, εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας (facebook), με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς σε βάρος εμού και του θεσμικού μου ρόλου ως Δημάρχου Αγράφων, άνευ προσωπικού λόγου και αφορμής.

Προς τον κ. Ευάγγελο  Κατσιφό, απαντώ με θλίψη με τον στίχο του Κώστα Βάρναλη:

πού ΄σαι νιότη πού ‘δειχνες

πως θα γινόμουν άλλος.

(Κώστα Βάρναλη «Ποιητικά», Κέδρος 1956)

Εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του κ. Κατσιφού, με την ελπίδα να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του.

Εύχομαι από καρδιάς να μην με αναγκάσει να επανέλθω, άλλως κι εγώ, όντας σε δυσάρεστη θέση, θα επιφυλαχθώ παντός νόμιμου δικαιώματος εμού προσωπικά και πρωτίστως της διοικητικής θέσης ευθύνης του Δημάρχου Αγράφων, η οποία μου ανατέθηκε και υπηρετείται με βάση τη συνταγματικά προβλεπόμενη λαϊκή εντολή Αρχαιρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!