Απ. Γκλέτσος: Δεν έχω πάει μόνο μια φορά με άντρα – Το σωστό ψήσιμο είναι σαν το μαντού, θέλει και επανάληψη!

O Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» το βράδυ της Τρίτης και αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση του ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με άντρα.

«΄Ηταν μία πολιτική ρήση. Είχε μία αγνότητα και μία ιερότητα. Είναι πολιτική κουβέντα. Δεν είναι μία κουβέντα για να γελάσουμε ή για να πάρουμε δημοσιότητα. Ούτε πλάκα έκανα. Το είπα πολύ σοβαρά. Δεν με ρώτησε κανένας. Μόνος μου το είπα », είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την επίμαχη δήλωση.

Όσο για την αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλο στο άκουσμα της αποκάλυψης, τόνισε : «Τα παίξε! ‘Αρχισε να σταυροκοπιέται, να λέει: »Εγώ ποτέ» και κάτι τέτοια!»

«Το ψήσιμο για το ψάρι το είπα ως σεφ»

Για την πολυσυζητημένη ατάκα ότι «Το ψάρι ψήνεται από τις δύο πλευρές», τόνισε: «Αυτό ήταν μάθημα μαγειρικής. Το είπα ως σεφ!»

«Έχω κάψει το καλύβι μου!»

«Εγώ με τη δήλωση μου αναφέρθηκα σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Οι gay- gay είναι άλλοι κατάσταση. Οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν είναι άλλη κατάσταση. Και οι straight- straight άλλη. Επιστημονικά, τα ποσοστά είναι συγκεκριμένα πάντα, σε όλες τις γενιές», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»

‘Ηταν μία εμπειρία ή περισσότερες; «Το σωστό ψήσιμο είναι σαν το μαντού, θέλει και επανάληψη. Έτσι με μία, δεν μπορείς να καταλάβεις;», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος γελώντας.

Όσο για το αν σκέφτηκε τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε κάνοντας αυτή τη δήλωση, είπε:
«Έχω κάψει το καλύβι μου από τα 18. Είμαι 50. Ποιον να φοβηθώ; Η οικογένεια μου και η κόρη μου, γιατί αν υπήρχε πρόβλημα θα υπήρχε στην κόρη. Το παιδί όμως στα 14 του, έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο, που ξέρει τα πάντα. Είναι μέσα στη ζωή. Έχει μέσα της πολύ δημοκρατικό πνεύμα. Δεν τη νοιάζουν όλα αυτά. Λέει: »Και τι έγινε;»».

Σε τι φάση είναι στην προσωπική του ζωή; «Τώρα στα 50 επειδή δεν έχεις και πολλά χρόνια. Το τρέχεις το πράγμα. Το τρέχεις! Γιατί στα 50 πόσα χρόνια να έχεις; ‘Αλλα δέκα χρόνια;», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Γιατί άφησαν τα παιδιά στις λάσπες;»

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στο προσφυγικό. «Το προσφυγικό είναι φτιαχτό για να περάσουν τα μέτρα. Πώς δημιουργείται το προσφυγικό; Η Γερμανία βομβαρδίζει; Όλοι αυτοί οι μάγκες, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία που βομβαρδίζουν, μπορούσαν να φτιάχνουν ζώνες για να πηγαίνουν όσοι δεν θέλουν να συμμετέχουν στον εμφύλιο», ήταν τα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου.

«Γιατί δεν στέκεται το κράτος δίπλα στους πρόσφυγες; Δεν μπορεί να βγαίνει ένας υπουργός, ο Μουζάλας και να λέει ότι τους πρόσφυγες τους έφερε η ιστορία και δεν έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όταν τους έφερνες το καλοκαίρι, έπρεπε να σκεφτείς ότι τον χειμώνα θα παγώσουν. Απ’ ό,τι ξέρεις επάνω έχουν πάει μόνο οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, έχει πάει μόνο η Αρχιεπισκοπή. Πουθενά το κράτος. Πιστεύω ειλικρινά ότι το κράτος τους έχει αφήσει επίτηδες να εξαθλιώνονται για να εκβιάζει την Ευρώπη και να κερδίζει τη συμπάθεια! Γιατί δεν πήγε το κράτος; Που θα έβλεπε τα μωρά στις λάσπες και δεν θα πήγαινε;», ήταν η ερώτηση του Θέμου

«Είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βεβαίως φταίνε γιατί τάξανε πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν!», απάντησε o Απόστολος Γκλέτσος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΨΑΡΙ, ΓΚΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!