Αντίθετοι σε νέα διόδια οι δήμαρχοι Τεμπών και Αγιάς

Αντίθετοι στηv προοπτική λειτουργίας νέων διοδίων στη κοιλάδα των Τεμπών, δηλώνουν, τόσο ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος όσο και ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ενώ ετοιμάζονται ακόμα και σε κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας εφόσον τεθεί τέτοιο σχέδιο.

«Λέμε όχι στην μετεγκατάσταση των διοδίων στα Τέμπη. Και αυτό διότι ο δρόμος που διέπει την Κοιλάδα των Τεμπών αποτελεί τον παράδρομο και την εναλλακτική διαδρομή του κλειστού αυτοκινητοδρόμου» σημειώνει σε δήλωση του ο δήμαρχος Τεμπών, απειλώντας ως δημοτική αρχή, να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μαζί με τους τοπικούς φορείς.

Από την μεριά του, ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, σημειώνει πως η δημοτική αρχή είναι αντίθετη στην μετεγκατάσταση των διοδίων, χαρακτηρίζοντας την προοπτική αυτή «παγκόσμια πρωτοτυπία».

«Όλοι οι φορείς του νομού Λάρισας, ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης θα σταθούμε απέναντι σε αυτή τη σκέψη. Η τοποθέτηση των διοδίων στα Τέμπη είναι μια κακή ιδέα που την κληρονομήσαμε από παλιά. Αυτή την κακή ιδέα λοιπόν δεν θα αφήσουμε να την υλοποιήσουν» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντάρας.

Σημειώνεται πως στο πλευρό των δημάρχων βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος σε δήλωση του ξεκαθάρισε ότι «οποιαδήποτε πρόταση ή δίλημμα ότι θα γίνει ο κόμβος στον Πυργετό με την προϋπόθεση λειτουργίας των διοδίων, δεν στέκουν με σοβαρότητα στη διαδικασία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΓΙΑ, ΤΕΜΠΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!