Αντιπροσωπεία του Δ. Σαρωνικού στα λύκεια με την ευκαιρία επανέναρξης των μαθημάτων

Τα λύκεια Καλυβίων, Λαγονησίου και Αναβύσσου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί με την ευκαιρία επανέναρξης των μαθημάτων ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δημήτρη Παπαχρήστου καθώς και τους Αντιδημάρχους Βασίλη Μπούτση και Ηλία Πατσιαούρα.

Σε συζήτηση που είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου με τους λυκειάρχες, τους καθηγητές και τους μαθητές κοινή διαπίστωση ήταν ότι στα σχολεία εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ο Δήμος συνέβαλε από την πλευρά του, ώστε να γίνουν εγκαίρως και με τον καλύτερο τρόπο οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο χρονιάς και καλή επιτυχία, ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις και δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα παραμείνει δίπλα σε μαθητές και καθηγητές προκειμένου τα μαθήματα να γίνονται με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΥΚΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!