Αντιπροσωπεία από την Κολωνία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη 30μελούς αντιπροσωπείας πρώην δημοτικών συμβούλων από την Κολωνία, πόλη αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη από το 1988, πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο Δημαρχείο. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος και παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Δήμου για άνοιγμα της πόλης στην τουριστική αγορά της Ρωσίας, του Ισραήλ, της Τουρκίας και των Βαλκανίων, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τη Θεσσαλονίκη το 2014, έτος που θα είναι «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» και παράλληλα διοργανώτρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας τον Οκτώβριο του 2014.

Η εκπρόσωπος των επισκεπτών εξέφρασε τη γενικότερη ικανοποίηση από την περιήγησή τους στη Θεσσαλονίκη την οποία χαρακτήρισαν πόλη ζωντανή, ενδιαφέρουσα και με ιστορικό παρελθόν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΛΩΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]