Αντιπολίτευση Μαρούσι: Θόλο τοπίο Πατούλη για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

Σε απάντηση δελτίου τύπου που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Β.Κόκκαλης στις 24-3-2017 για  τις θέσεις που διατύπωσε η παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ” σχετικά με  το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, το γραφείο τύπου της παράταξης εξέδωσε το παρακάτω δελτίο.

“Σε όλα απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Κόκκαλης στην τοποθέτηση μας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων κατά τη Διαβούλευση της  20-3-2017 στο Δημαρχείο.  Σε όλα εκτός από ένα.  Σε αυτό που αφορούσε την ανάθεση του έργου της διαχείρισης της Αποκομιδής και της Ανακύκλωσης σε εργολάβους, κάτι για το οποίο εμείς εκφράσαμε την πλήρη διαφωνία μας. Η ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας και η ανάθεση τους σε εργολάβους αμφισβητεί ευθέως το δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων από το Δήμο.  Εμπορευματοποιεί  το αγαθό της δημόσιας υγείας και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν σήμερα οι Μαρουσιώτες Παράλειψη ή σκόπιμη επιλογή; Θα αναμένουμε διευκρινήσεις”.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!