αντικαπιταλιστική-κίνηση-ελληνικού-1034059
ΔΗΜΟΙ | 16.06.2022 | 12:02

Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης: «Η χούντα Κωνσταντάτου συνεχίζεται …»

Η Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση, ρίχνοντας αιχμές για τον Γιάννη Κωνσταντάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αλήθεια αναρωτιόμαστε, υπάρχει άλλος δήμος εκτός από το Ελληνικό-Αργυρούπολη, που δεν έχει κάνει ακόμα κανονικό δημοτικό συμβούλιο; Την ώρα που σε όλο τον κόσμο οι κοινωνίες πλέον έμαθαν να ζουν με την πανδημία, μόνο στο δήμο μας και μόνο στο δημοτικό συμβούλιο ισχύουν άλλοι νόμοι. Ισχύουν οι νόμοι του απόλυτου άρχοντα-ηγέτη-ομορφονιού που δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα; Ένα ακόμα δημοτικού συμβούλιο γίνεται σήμερα Τετάρτη 15/6 ηλεκτρονικά (δια περιφοράς), έχουμε ξεχάσει την τελευταία διαζώσης διαδικασία που έγινε στο δήμο.

Έχει καταντήσει αηδία πια. Ας κάνει πλέον τα ΔΣ σπίτι του, να μαζεύει τα φιλαράκια του, να κάνουν μπάρμπεκιου ή ό,τι άλλο τους διασκεδάζει. Κανένα εκλογικό ποσοστό, καμία εκλογική επιτυχία δεν μπορεί να καταργήσει τον έλεγχο από την αντιπολίτευση και την κοινωνία. Ακόμα και οι τελευταίοι αντιδημοκρατικοί νόμοι Καλλικράτης-Κλεισθένης που έχουν δώσει υπερεξουσίες στον δήμαρχο δεν έχουν καταργήσει τα δημοτικά συμβούλια και τον λαϊκό παράγοντα.

Δεν είναι μόνο αλαζονεία, είναι βαθιά αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή συμπεριφορά. Αλλά είναι και φόβος. Πρέπει να απομακρυνθούν από τα αιτήματα των πολιτών και τα θέματα που βάζουν, πρέπει να κρυφτούν από τα κοινωνικά και τοπικά κινήματα. Και αλήθεια έχουν μαζευτεί τόσα πράγματα που βρωμάνε,

👉η κάλυψη στην «Κήπον Οδός» για τον θάνατο του εργάτη της και η προκλητική διαπλοκή του δήμου με αυτή την εταιρία,

👉οι αποτυχίες σε κάθε κρίση (χιόνια, φωτιές),

👉τα έργα που δεν γίνονται,

👉η μη διεξαγωγή θερινών καμπ,

👉το φιάσκο σε όλα τα επίπεδα με το πρώην αεροδρόμιο… Θέλουν την πολιτική αντιπαράθεση να πηγαίνει σβηστά, να μην υπάρχει διάλογος να μη βγαίνουν τα σκοτεινά σημεία στο φως, να μην πηγαίνει η κουβέντα εκεί που δεν συμφέρει…

❗Να ξέρουν όμως ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάει η κουβέντα ακριβώς εκεί που πρέπει, εκεί που βρίσκονται οι ανάγκες της μεγάλης θιγόμενης πλειοψηφίας.

ΥΓ Αλήθεια η αντιπολίτευση πως αντέχει να έχει αυτό το ρόλο του κομπάρσου και νομιμοποιεί αυτή την κατάσταση με τη συμμετοχή της».