Αντιδήμαρχος Σάμου: «Η δημοτική αρχή θα παραιτηθεί σύσσωμη»

Ο αντιδήμαρχος Σάμου Βασίλης Βαλκμάνης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Βασίλη Αδαμόπουλο αναρωτήθηκε «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το ΚΥΤ στη Σάμο, η περιοχή ζει με τον τουρισμό. Ο κόσμος είναι ανάστατος Δεν γίνεται κλειστό κέντρο με 5.000 ανθρώπους. Δεν γίνεται με τίποτα αυτό. Κάθε μέρα έρχονται, πού θα τους βάλουμε;»

Σύμφωνα με τον κ Βαλκμάνη στο νησί αυτή την στιγμή είναι 6.000 και περισσότεροι μετανάστες και πρόσφυγες, «έχουν γεμίσει όλο το βουνό, κόβουν πεύκα, καταστρέφουν τα πάντα, μολύνουν το περιβάλλον, λύματα, σκουπίδια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, τέλος, ότι η δημοτική αρχή θα παραιτηθεί σύσσωμη γιατί, όπως είπε, «δεν υπάρχει άλλη λύση, ο δήμαρχος από τότε που βγήκε ασχολείται μόνο με αυτό, έχουμε κάνει όλες τις προσπάθειες, έχουμε κάνει συλλαλητήρια, αντιδρούμε συνέχεια, παρεμβάσεις στα υπουργεία, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Είναι το μόνο πρόβλημα που έχουμε στη Σάμο ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!