ανταρσυα-μπακογιάννης-ο-δήμαρχος-των-216050
ΔΗΜΟΙ | 29.08.2022 | 23:42

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος των ΜΑΤ, των υποκλοπών, της εθνικιστικής & ρατσιστικής προπαγάνδας

“Πέσανε οι μάσκες και οι φερετζέδες” δήλωσε για την αντιπολίτευση ο Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος των ΜΑΤ, των υποκλοπών, της εθνικιστικής και ρατσιστικής προπαγάνδας.

Σε επίδειξη χυδαιότητας με ισχυρή δόση ρατσισμού προχώρησε ο Μπακογιάννης για να συγκαλύψει την απροκάλυπτη συμπόρευση του με τον βόθρο της ακροδεξιάς ρητορικής. Πως αλλιώς θα εξασφάλιζε την συμμετοχή των δύο χρυσαυγιτών στην σύνθεση που έστησαν διακόπτοντας το δημοτικό συμβούλιο μετά την αποχώριση του συνόλου των 19 συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Η ισλαμόφοβη, σεξιστική και ρατσιστική στάση της παράταξης Μπακογιάννη έχει παράδοση με το καλημέρα στην ανάληψη της δημοτικής αρχής με τις συμπεριφορές της Λυκούδη και της Γκαγκάκη, τις οποίες αρχικά παραμέρισε για να τους δώσει ξανά θέσεις ευθύνης. Όμως τώρα έχουμε να κάνουμε με την έμπρακτη στήριξη στον θείο Μητσοτάκη που έχει σηκώσει την σημαία του Ορμπαν στα σύνορα και χαρακτηρίζει πράκτορες του Ερντογάν όποιους διαφωνούν με τις δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα.

Είναι πέρα νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα αποποροσανατολίσουν την οργή για την κυβέρνηση των ΚΥΠατζήδων που βάζουν το χέρι τους βαθιά στις τσέπες μας για να τροφοδοτήσουν με υπερκέρδη τους παρόχους ενέργειας ενω πετοσκόβουν τις δημοκρατικές ελευθερίες με υποκλοπές και ΜΑΤ παντού.

Χρειάστηκαν 25 λεπτά διάλειμμα, συσκέψεις και επικοινωνίες για να καταλήξουν στην πιο εμετική τοποθέτηση της θητείας του Δημάρχου. Της αξίζει μια απάντηση:

Άι σιχτίρ Μπακογιάννη!