ανταρσια-μπακογιάννης-καλεί-θεοδωρι-1019739
ΔΗΜΟΙ | 11.05.2022 | 12:56

ΑΝΤΑΡΣΙΑ: Μπακογιάννης καλεί Θεοδωρικάκο -Άμεση ανταπόκριση με σκούπα σε άστεγο μετανάστη! (βίντεο)

Ευθεία επίθεση στο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκο, εξαπολύει η δημοτική παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» καταγγέλοντας επιχείρηση «σκούπας» σε άστεγο μετανάστη!

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

Σκηνές ωμής αστυνομικής βαρβαρότητας. Επικοινώνησε η Αστυνομία με τον ΚΥΑΔΑ γι αυτή την “απομάκρυνση” αστέγου, χωρίς συνοδεία κοινωνικού λειτουργού και χωρίς διερμηνέα; Γιατι χρειάστηκε να δέσουν το άστεγο με χειροπέδες; Γιατι του έβαλε τρικλοποδιά ο αστυνομικός για να τον ρίξει κάτω; Τι του χρειάζονταν το γκλόμπ στο χέρι;
Στα βίντεο 3 και 4 δείτε πως η αλληλέγγυα γειτονιά αντιμετωπίζει πολλά χρόνια τώρα τον Μουσταφά, τον Κούρδο άστεγο πρόσφυγα.
Η ρατσιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια και είναι αυτή που τροφοδοτεί τις νέες φασιστικές επιθέσεις.
Ο Μπακογιάννης με την βοήθεια του Μηταράκη και του Θεοδωρικάκου επιχειρεί να μετατρέψει την Αθήνα σε εχθρική πόλη για πρόσφυγες και μετανάστες και φιλική μόνο για τους πλούσιους φίλους της οικογένειας που κυβερνά: ρατσιστική εκκένωση της δομής προσφύγων του Ελαιώνα, ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ, τερματισμός του προγράμματος φιλοξενίας ΕΣΤΙΑ και τώρα σκούπα στους άστεγους πρόσφυγες!!!
Είναι ώρα να βάλουμε φρένο σε αυτές τις αθλιότητες. Ν ανοίξουν οι γειτονιές της πόλης για όλους τους φτωχούς και κατατρεγμένους, να πάρουν χαρτιά και άσυλο. Να ανοίξουν σπίτια για κάθε άστεγο.
Σήμερα πήραμε ένα δείγμα του τι ζητά ο Μπακογιάννης από τον Θεοδωρικάκο και τους μπάτσους, κυνηγητό στους φτωχούς και ασυλία στα κάθε είδους αρπακτικά που θέλουν να ρημάξουν τις γειτονιές μας.
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Δείτε τα βίντεο: