aνταρσία-ματαίωσαν-δσ-για-να-μην-τα-ακο-863613
ΔΗΜΟΙ | 16.09.2021 | 23:09

Aνταρσία: Ματαίωσαν ΔΣ για να μην τα ακούσουν για τους ακροδεξιούς Μπογδάνο και Λυκούδη

” H κρίση της ΝΔ σε όλο το μεγαλείο! Ματαίωσαν δημοτικό συμβούλιο για να μην τα ακούσουν για τους ακροδεξιούς Μπογδάνο και Λυκούδη!”, τονίζει η Ανταρσία στις γειτονιες της Αθήνας με ανακοίνωσή της.
Ειδικότερα:
Την Δευτέρα 20/9 στο δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να απολογηθούν για το ποιός έδωσε τα ονόματα βρεφών και εκπαιδευτικού στον Μπογδάνο για να χύσει ρατσιστικό δηλητήριο και γιατί διορίζουν την Λυκούδη πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείο!
Θυμίζουμε ότι και οι δύο μαζί είχαν επιχειρήσει να ματαιώσουν το άνοιγμα Σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας και να νομιμοποιήσου την ρατσιστική σύναξη “επιτροπής κατοίκων” στην Πλατεία Βικτώριας όπου συνευρέθηκαν με το νεοναζί Κασιδιάρη.
Και τι κάνανε? Ο Μπακογιάννης προχώρησε σε κίνηση αναβολής της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου!
Αυτό……..”.Η προγραμματισμένη για τις 20-9-2021 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αναμονής από το Υπουργείο Εσωτερικών νεότερου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τη δυνατότητα καθολικής συμμετοχής στη διαδικασία εκλογής και ανάδειξης μελών των συλλογικών οργάνων.
Η Δημοτική Αρχή προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστεί η ευρύτητα της συμμετοχής των δημοτικών συμβούλων και να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενη διατάραξη στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.”
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ξεκάθαρα!
1. Πάρτε πίσω την πρόταση διορισμού της Ινες Λυκούδη ως πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου!
2, Ξεκαθαριστείτε πως ο Μπογδάνος είχε στα χέρια του την λίστα ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας.