Ανοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση 2 έργων στον δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Δύο σημαντικές μελέτες του ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν και τα αντίστοιχα έργα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

H πρώτη αφορά την έγκριση της μελέτης ανάπλασης της οδού Γιαννίκου πέριξ του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου που προβλέπει πλακόστρωση ,φωτισμό κ.α .

Η δεύτερη έγκριση από το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αφορά την ρυμοτόμηση και διάνοιξη της Οδού Σόλωνος στη Φορτέτσα ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που θα αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή αφού όπως είπε ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση αυτών των δύο πολύ σημαντικών παρεμβάσεων για την πόλη του Ηρακλείου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΡΗΤΗΣ), ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!