Ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
24
Οκτώβριος
Back

Ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες της, η 54η Ανθοκομική Εκθεσης Κηφισιάς. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αυριο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάοτυξης.

Από τις δραστηριότητες ξεχωρίζουν:

– Το περίπτερο των γεωπόνων της Έκθεσης, που ενημερώνει και συμβουλεύει για το ποια φυτά θα διαλέξετε και πως θα τα συντηρήσετε.

– Τα θεματικά εκθεσιακά περίπτερα των κήπων από όλο τον κόσμο.

– Η συμμετοχή των Βοτανικών Κήπων Ελλάδος και εξωτερικού.

– Τα περίπτερα με ευρύτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

– Το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ειδικά για θέματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής τριήμερη εκδήλωση σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και το ‘ Έργο Πολιτών ’ , οι οποίες θα ενημερώνουν το κοινό για πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για τις επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή.

Οι Έλληνες παραγωγοί, που επί σειρά ετών έχουν αναδείξει την Ανθοκομική Κηφισιάς ως κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Ανθοκομίας, φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, φέρνοντας στις καλύτερες τιμές περί τα 2100 διαφορετικά είδη φυτών.  Επίσης, για 3η χρονιά, θα υπάρξει τμήμα του Αγροτουριστικού Πανηγυριού της Επιδαύρου, με παραδοσιακά κι αγνά προϊόντα διατροφής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!