Ανοιχτή Πόλη: Ο κ. Μπακογιάννης συζητά για τη Δημοκρατία με πραξικοπηματίες

«Το γεγονός ότι o κ. Μπακογιάννης προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα τη δημοκρατία («Η Νέα Αντι-Κανονικότητα / The New Abnormal: Reimagining Democracy») τον αποτυχημένο  πραξικοπηματία της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό καταδεικνύει την αντίληψή του για τη δημοκρατία.», σχολιάζει η Ανοιχτή Πόλη με ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Η συμμετοχή σε μια συζήτηση για το βάθεμα της δημοκρατίας ενός υποκινούμενου αποσταθεροποιητή της ομαλότητας στη Βενεζουέλα είναι δυστυχώς κωμικοτραγική. Η Ανοιχτή Πόλη εκφράζει τη θλίψη της για το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή επιτρέπει να λειτουργήσει ο Δήμος Αθηναίων, για ακόμα μια φορά, ως οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Ευχάριστη νότα, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει τον Χουάν Γκουαϊδό, στην ίδια εκδήλωση, ως πρόεδρο της Βουλής της Βενεζουέλας, σε μια έμπρακτη αυτοκριτική της φανατικής σπουδής με την οποία είχε σπεύσει να τον αναγνωρίσει, πρώτος απ’ όλους, ως Πρόεδρο της νοτιοαμερικανικής χώρας.»

Η πρόσκληση:

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, ΧΟΥΑΝ ΓΚΟΥΑΙΔΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!