«Ανοιχτή Πόλη»: Καλεί σε ολομέλεια για την έγκριση της υποψηφιότητας Ν.Ηλιόπουλου

Η δημοτική κίνηση Ανοιχτή Πόλη, με ανακοίνωση της καλεί σε ολομέλεια την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, όπου αναμένεται να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Ηλιόπουλου, για τη διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων.

Σε ανακοίνωση της, η παράταξη αναφέρει:

«Η Ανοιχτή Πόλη, η δημοτική παράταξη με την μεγαλύτερη ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όλους και όλες, όσοι και όσες συμπορεύτηκαν στα τόσα χρόνια στους τόσους αγώνες και στα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, όλες και όλους, όσες και όσους έχουν την επιθυμία να αναλάβουν δράση για να αναδείξουμε την σημασία της πόλης μας.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις μας για να φροντίσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Το αστικό τοπίο, οι άνθρωποι, το οικοσύστημα, οι γειτονιές, οι πρωτοβουλίες κατοίκων, όλα όσα μας έχουν απασχολήσει, αναλύσεις και επεξεργασίες σε μια νέα διάταξη και στρατηγικό σχεδιασμό που θα εξασφαλίσει την νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει από την ολομέλεια η ανάδειξη της πρότασης για τον νέο επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων.

Η παρουσία όλων είναι εξαιρετικά σημαντική».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!