Ανεξάρτητος ο Καπερνάρος – Το κόμμα δεν με στήριξε στη «μάχη» της Αθήνας

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», κατέθεσε πριν από λίγο στον Πρόεδρο της Βουλής ο Βασίλης Καπερνάρος ο οποίος κατέβηκε και ως  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το χρίσμα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καπερνάρος θεωρεί ότι δεν στηρίχθηκε επαρκώς από το κόμμα στη «μάχη» της Αθήνας, με αποτέλεσμα να σημειώσει ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό, 3,5%.

Να σημειωθεί ότι χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη μαραθώνια συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, όπου αναλύθηκε και αποτιμήθηκε πολιτικά το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών προανήγγειλε αναδιοργάνωση του κόμματος σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνεδρίαση κοινή εκτίμηση των στελεχών για το χαμηλό ποσοστό που έλαβαν οι ΑΝΕΛ ήταν «η αδυναμία της οργάνωσης του κόμματος», αναφέροντας περιστατικά όπου ήταν κραυγαλέα η έλλειψη οργανωτικής δομής σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!