Ανεκτίμητο δώρο ζωής από τους Αιμοδότες του Δ. Φυλής

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κατά πολύ την προηγούμενη, πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής την Παρασκευή 10 Μαΐου, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

 Εργαζόμενοι, αιρετοί αλλά και πολλοί δημότες,  άντρες και γυναίκες, έσπευσαν να δώσουν λίγο από το αίμα τους, ανταποκρινόμενοι  στο κάλεσμα, για προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Κοντά στους εθελοντές αιμοδότες, στους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας που συνέβαλαν στην άρτια διαδικασία, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος συνεχάρη με θέρμη όλους τους εργαζόμενους συμμετέχοντες κι ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Εθελοντές Αιμοδότες. Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του,  τους ευχήθηκε  να έχουν πάντα  υγεία και  καλές δυνάμεις,  ώστε να μπορούν να προσφέρουν αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!