Αναβλήθηκε η δική της αγωγής του δήμου Ζακύνθου κατά του εμίρη του Κατάρ

Αναβλήθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο Ζακύνθου, η εκδίκαση των αγωγών κατά της αγοράς έκτασης 15.000 στρεμμάτων στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, από εταιρεία που εμφανίζεται να σχετίζεται με τον εμίρη του Κατάρ.

Τις αγωγές είχαν καταθέσει από κοινού, η μονή Αγίου Γεωργίου των Γκρεμνών, που βρίσκεται πάνω από τη διάσημη παραλία του «Ναυαγίου», ο Δήμος Ζακύνθου, η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών και ορισμένοι κάτοικοι που ισχυρίζονται ότι έχουν καταπατηθεί οι ιδιοκτησίες τους.

Το αίτημα για αναβολή τέθηκε από την πλευρά των τοπικών φορέων, προκειμένου αυτή να συνδικαστεί με ανάλογου περιεχομένου αγωγή που κατέθεσε πρόσφατα το ελληνικό Δημόσιο, κατά της νομιμότητας του συμβολαίου του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της επίμαχης έκτασης με την εταιρεία ΠΙΜΑΝΑ Α.Ε.

Κατόπιν τούτου όλες οι αγωγές κατά της επίμαχης αγοραπωλησίας θα συνδικαστούν από το Πρωτοδικείο Ζακύνθου την 1η Φεβρουαρίου 2017.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΓΩΓΗ, ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΤΑΡ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!