αναστασιάδης-σε-σαββίδη-στο-λαγκαδά-τ-270202
ΔΗΜΟΙ | 09.01.2013 | 12:15

Αναστασιάδης σε Σαββίδη: Στο Λαγκαδά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Επιστολή – πρόσκληση στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, μέσω της οποίας του γνωστοποιεί πως παραχωρεί μια έκταση 660 στρεμμάτων στο Λαγκαδά προκειμένου να ανεγερθεί εκεί το νέο προπονητικό κέντρο ή ακόμη και το νέο ιδιόκτητο γήπεδο, απέστειλε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε. Επιτρέψτε μου αρχικά να σας συγχαρώ για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία σας στο τιμόνι της αγαπημένης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αναγνωρίζοντας τις γενναίες όσο και αποφασιστικές μέχρι σήμερα κινήσεις σας με σκοπό την αλλαγή της υφιστάμενης νοοτροπίας, την ανανέωση της ομάδας του ΠΑΟΚ και την ενίσχυση της δυναμικής της, επιτρέψτε μου να θέσω στη διάθεση σας, συσστρατευόμενος στη δική σας προσπάθεια, κάθε πρόσφορο μέσο που μπορώ να παρέχω ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Λαγκαδά.

Όπως ίσως γνωρίζετε, στον Δήμο μας βρίσκονται τα ομώνυμα Ιαματικά Λουτρά, μια έκταση 880 στρεμμάτων (σ.σ. προς αξιοποίηση είναι τα 660) η οποία περιλαμβάνει γηπεδικές εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες και ικανές να φιλοξενήσουν επαγγελματικές ομάδες καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους.

Τόσο η τεράστια έκταση της Λουτρόπολης, όσο και η περιοχή στον κόμβο της Εγνατίας Οδού που συνδέει την Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη Ευρώπη, προσφέρουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για την δημιουργία νέου, σύγχρονου γηπέδου για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κ. Πρόεδρε, ευχόμενος δύναμη και καλή συνέχεια στις δραστηριότητες σας, παρακαλώ να με θεωρείτε πιστό συμπαραστάτη και αρωγό σε κάθε νέα σας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομάδας που αγαπάμε ως την καλύτερη στη χώρα μας και την Ευρώπη».