Ανακοινώθηκε υποψηφιότητα γνωστού τραγουδιστή στον Δήμο Μυκόνου (φωτο)

Στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, τάχθηκε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής των Droulias Brothers, με καταγωγή από την Μύκονο, θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», να βρεθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο πλευρό και στον αγώνα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ενός ανθρώπου που θαυμάζει απεριόριστα για την προσφορά του στο νησί.

Το πρωί της Τρίτης, ο δήμαρχος, ανακοίνωσε και επίσημα τον Κωνσταντίνο Δρούλια, γράφοντας τα εξής, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook: «Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κατάγεται από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Σε ηλικία 29 ετών εμφανίζεται με τον αδελφό του σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία DrouliasBrothers. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στο νησί μας και έλαβε τη στήριξη των Μυκονιατών και γιαυτό το λόγο, αισθάνεται ότι οφείλει να ανταποδώσει στον τόπο του. Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας, γιατί θεωρεί πως ο τόπος χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος του ειναι να συνδράμει το Δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!