Ανακοίνωση – έκκληση Δήμου Βόλου στους δημότες για το νερό

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου παρακαλεί τους δημότες να σταματήσουν τη χρήση λάστιχων για να πλένουν αυλές, δρόμους και πεζοδρόμια για να απομακρύνουν τα λίγα υπολείμματα από τα χιόνια.

«Με τον τρόπο αυτό επιβαρύνουν υπέρμετρα τη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης, που ήδη αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα, και αν συνεχιστεί θα οδηγήσουν σε υποχρεωτική διακοπή της υδροδότησης. Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας», καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Η πόλη είχε μείνει τρεις ημέρες χωρίς νερό, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Συγκεκριμένα, θα ερευνηθεί το κατά πόσον προκλήθηκαν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από τη διακοπή της υδροδότησης στο πολεδομικό συγκρότημα.

Επίσης, θα διερευνηθεί αν υπήρξαν πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων της ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου για τις πολύωρες ή πολυήμερες διακοπές.

Στην αγορά και στα σούπερ μάρκετ τα εμφιαλωμένα νερά έγιναν άφαντα λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!