Ανακοίνωση ΚΕΔΕ: Την Δευτέρα στις 12.30 η Κοινή Συνέντευξη Τύπου Πατούλη – Αγοραστού

  • Απο stergios
  • 15 Απριλίου 2018 - 12:39
  • Comments Off

Την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 12.30, τελικά, θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου των προέδρων των ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ. Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ έχεις ως εξής:

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65, 3ος όροφoς) αύριο Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί ενόψει του κοινού Συνεδρίου ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ στις 18 και 19 Απριλίου στην Αθήνα αλλά και της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, την Τρίτη 17 Απριλίου, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του Νομοσχεδίου από το Υπουργείο Εσωτερικών που αφορά στην αλλαγή του Καλλικράτη.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού της χώρας διαμορφώνουν ένα κοινό πλαίσιο θέσεων με στόχο την προώθηση μιας  μεταρρύθμισης στη λειτουργία του κράτους που να προβλέπει ουσιαστική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων από το Κεντρικό Κράτος προς την Αυτοδιοίκηση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΠΕ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!