Ανακύκλωση στο δήμο Λουτρακίου

Το νέο απορριμματοφόρο όχημα ανακυκλώσιμων ειδών παρέλαβε ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας αφορά την συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών από γυαλί, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας Γιώργος Γκιώνης μεταξύ άλλων είπε ότι μέσα σε ένα μήνα θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε το νέο απορριμματοφόρο να κυκλοφορήσει στους δρόμους του δήμου. Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα στηθούν κάδοι ανακύκλωσης σε 250 σημεία, ότι θα μοιραστούν στους πολίτες 7.000 τσάντες για τα σκουπίδια που προορίζονται να ανακυκλωθούν και ότι θα διεξαχθεί καμπάνια ενημέρωσης από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Κ. Χατζόπουλος: Να βοηθήσουν οι πολίτες

Την ανάγκη οι πολίτες να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια υπογράμμισε ο Κώστας Χατζόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας. «Από την ημέρα που αναλάβαμε, πριν από 22 μήνες, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την καθαριότητα στο δήμο. Είναι σημαντικό βήμα η ανακύκλωση και έπρεπε να είχε γίνει πριν από χρόνια. Απευθυνόμαστε στην ευαισθησία των συμπολιτών μας και τους ζητάμε και αυτοί να μας βοηθήσουν για να επιτύχει η ανακύκλωση και για να έχουμε μία καθαρή πόλη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. ο Τάσος Αρβανίτης υπογράμμισε τη σημασία που έχει να περάσει η ανακύκλωση στα σχολεία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!