Αναδασώθηκαν 150 στρέμματα στον Υμηττό

Στη φύτευση 15.000 ενδημικών και βραδύκαυστων δένδρων σε 150 στρέμματα καμένου δάσους προχώρησαν σήμερα το πρωί 4.500 εθελοντές. Την επιχείρηση αναδάσωσης οργάνωσε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), ο ΣΚΑΙ και ο δήμος Βύρωνα.

Για «κλείσιμο μιας πληγής» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ σχολιάζοντας τη μεγάλη συμμετοχή εθελοντών τόνισε ότι «το γεγονός αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την προστασία του Υμηττού και γενικότερα του περιβάλλοντος».

Στη δενδροφύτεση μετείχαν επίσης οι βουλευτές Κώστας Γείτονας (ΠΑΣΟΚ) και Γρηγόρης Ψαριανός (ΣΥΡΙΖΑ), ο υπεύθυνος διεθνών Σχέσεων του ΣΥΝ Πάνος Τριγάζης, κλιμάκιο του Νομαρχιακού Συμβουλίου με επικεφαλής την υπερνομάρχη Ντίνα Μπέη, Επίσης μετείχαν σύλλογοι εθελοντών από το Βύρωνα την Καισαριανή, την Ηλιούπολη , τη Βάρη, σχολεία, πρόσκοποι, στρατός, ο Ερυθρός Σταυρός, αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕδ κ.α..

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!