Άμεση λύση στα προβλήματα αστυνόμευσης ζητά ο Δήμος Χερσονήσου

Στα προβλήματα της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, αλλά και στα θέματα ασφάλειας των πολιτών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, με δήλωσή του.

«Η αγωνία και η αγανάκτηση των κατοίκων είναι δικαιολογημένη, γιατί η κατάσταση των διαρρήξεων, μικροκλοπών και της εν γένει παραβατικότητας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.  Οι κάτοικοι αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και ανήμποροι να αντιδράσουν, αφού η έλλειψη της αστυνόμευσης είναι εμφανής και διάχυτη», ανέφερε ο κ. Δοξάκης και πρόσθεσε πως επανειλημμένως έχει αναφερθεί προφορικώς αλλά και εγγράφως στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως και την αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου για την ελλιπή  αστυνόμευση, που κυρίως οφείλεται στην έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, την ανυπαρξία μέσων και τον ξεπερασμένο σχεδιασμό και οργάνωση της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ζητήσει μάλιστα την άμεση λήψη δραστικών μέσων.

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συναντηθεί με τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηρακλείου για την  αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και το σχεδιασμό της αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Χερσονήσου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!